Onze pluktuin is prachtig gelegen middenin de Asseneedse polders (Adres Valkstraat 17 in Assenede) en is tijdens het seizoen (lente / zomer) alle dagen vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang.

Op het veld kan je een uitgebreid aanbod aan veldbloemen terugvinden. Alle bloemen zijn lokaal, duurzaam en vooral met veel liefde gekweekt door bloemenboerin Leen. In het bloemenkraampje aan de ingang van het veld vind je alle benodigdheden om zelf je eigen boeket te plukken. (Emmers, scharen en water zijn ter plaatse ter beschikking).

We hanteren een vast tarief per steel - de tarieven hangen uit in het bloemenkraampje. Je hoeft niet op voorhand te verwittigen of te reserveren, we werken ook niet met abonnementen. Je kan in het seizoen dus zo vaak langskomen als je wil!

Wil je extra voordelig plukken (tegen een verlaagd tarief)? Koop dan een aantal plukjetons voor jezelf of voor wie je liefhebt. (te bestellen via onze website)

We werken op basis van vertrouwen.

Na het plukken reken je zelf uit hoeveel je moet betalen.

Betalen kan eenvoudig cash (gepast) in de groene brievenbus van het bloemenkraampje, of met je smarphone (Payconiq QR code hangt uit op de brievenbus).

 

pluktuin collage