5 Plukmomenten (plukjetons)
search
  • 5 Plukmomenten (plukjetons)
  • 5 Plukmomenten (plukjetons)
  • 5 Plukmomenten (plukjetons)

5 Plukmomenten (plukjetons)

€ 85,00
Inclusief belasting

Fan van ons concept? Wil je meerdere keren komen plukken tegen een verlaagd tarief? Koop dan een aantal plukjetons.

Met 1 plukjeton kan je 20 stelen plukken tijdens de lente / zomer 2024. Deze 5 jetons zijn dus goed voor 5 keer plukplezier.

Een beeeeeeetje zoals een abonnement dus, maar dan een stuk flexibeler ... want jij kiest zelf wanneer je komt plukken! En bovendien pluk je tegen een voordeliger tarief...best of both worlds dus :)

Aantal

  Beveiligingsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Leveringsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Retourbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

Ons veld is tijdens het seizoen (lente / zomer) steeds vrij toegankelijk. Wij werken niet met abonnementen. Je kan dus komen wanneer je zin hebt.

1 bloemsteel kost 1€.

Ben je fan van ons concept en wil je meerdere keren komen plukken tegen een verlaagd tarief? Dan zijn de plukjetons een ideale oplossing voor jou!

Met 1 plukjeton kan je 20 stelen plukken op een moment dat je zelf kiest. Koop je 5 jetons, dan krijg je 0,15€ korting per steel! Je betaalt dus 0,85€/ steel en betaalt 85 € voor 5 plukmomenten (ipv 100€).

Jij kiest zelf wanneer je komt plukken. De jetons zijn persoonlijk en dienen opgebruikt te worden tijdens het huidige seizoen (tussen april 2024 en oktober 2024).

De bloemen die geplukt mogen worden staan aangeduid op het veld met groene paaltjes.

Een beperkt aantal soorten - vooral grasjes en groenvullers- zijn goedkoper. Ze staan aangeduid met gele paaltjes. Hiervan mag je er twee plukken (dus twee voor de prijs van 1).

Na het plukken deponeer je jouw jeton eenvoudig in de groene brievenbus in het bloemenkraampje.

Wil je nog wat extra bloemen plukken (bovenop de 20 stelen die inbegrepen zijn in jouw plukjeton)? Dat kan! De extra bloemen die je geplukt hebt kan je aan het gangbare tarief bijbetalen in cash of via payconiq in het bloemenkraampje.

De plukjetons zijn trouwens ook heel leuk om cadeau te doen aan wie je liefhebt.

Nog een leuk wistjedatje: onze jetons zijn gemaakt van oude, gerecycleerde visnetten en zijn een hulpmiddel tegen de maritieme vervuiling. Met deze ecologische jetons dragen we ons steentje bij om de afvalberg te verminderen en het zwerfafval in de oceaan tegen te gaan!

Je kan de plukjetons na betaling komen afhalen in onze bloemenpluktuin (na afspraak), of we kunnen ze per post naar je toe sturen.

Wil je ze als cadeau schenken? Geef dit dan mee tijdens jouw bestelling, dan pakken we de jetons mooi in zodat jij kan scoren met het meest originele en duurzame cadeautje ever!

Plukjeton 5x
50 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.